Antena 3 CNN Actualitate Educație Ecaterina Andronescu: „Niciodată nu voi spune că educaţia are un buget suficient de mare”

Ecaterina Andronescu: „Niciodată nu voi spune că educaţia are un buget suficient de mare”

Ecaterina Andronescu: „Niciodată nu voi spune că educaţia are un buget suficient de mare”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    12 Apr 2019   •   17:15

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri că, în pofida criticilor privind subfinanţarea sistemului, bugetul aprobat pentru Ministerul Educaţiei este mai mare decât a fost în anii anteriori.

"Anul acesta, în bugetul aprobat pentru Ministerul Educaţiei procentul este de 5,5% din Produsul Intern Brut şi dacă vom face cheltuielile pe care ne-am angajat să le facem în proiectele pe care le avem, poate chiar mai adăugăm ceva la rectificările bugetare care urmează în acest an. Din punctul meu de vedere, niciodată nu voi spune că educaţia are un buget suficient de mare, dar nici nu pot să nu recunosc faptul că anul acesta bugetul este mai mare decât a fost în anii precedenţi", a declarat Ecaterina Andronescu.

Subfinanţarea educaţiei a fost şi subiectul uneia dintre numeroasele întrebări la care ministrul Andronescu a răspuns în cadrul întâlnirii cu studenţi din toată ţara, desfăşurată la Oradea cu ocazia Adunării generale a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR).

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close