Antena 3 CNN Actualitate Educație EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Ce subiecte au primit elevii de clasa a VIII-a la Română

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Ce subiecte au primit elevii de clasa a VIII-a la Română

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Ce subiecte au primit elevii de clasa a VIII-a la Română
11 Mar 2019   •   10:45

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Simularea examenelor de Evaluare Națională a început astăzi, la ora 9:00, cu testarea elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a la Limba și literatura română. Subiectele de simulare sunt concepute de Ministerul Educației, sunt aceleași pentru toate școlile și pot să fie rezolvate în 2 ore. Accesul elevilor în săli este permis în fiecare zi de simulare până la ora 8:30, potrivit regulilor de simulare anunțate de Minister.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Elevii de clasa a VII-a au aflat că vor susține simulare abia în urmă cu o lună. Tot atunci, din documentele de simulare trimise de Minister către partenerii săi instituționali de dialog social a aflat și publicul că, la Matematică, Ministerul Educației vrea să introducă teste grile: “În vederea pilotării unei noi structuri posibile a subiectelor pentru Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a din anul școlar 2019-2020, variantele de subiecte pentru Simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VII-a în anul școlar 2018 – 2019 la Matematică vor conține, în proporție de minimum 30%, itemi obiectivi”, se arată în ordinul privind organizarea simulărilor anul acesta.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. La simularea examenelor de Evaluare Națională sunt așteptați cei aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele a VII-a – a VIII-a la începutul anului școlar 2018-2019.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ. Elevii de clasa a VIII-a au trebuit să rezolve două subiecte. La primul subiect, elevii au avut o poezie de Șt. Octavian Iosif.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close