Antena 3 Actualitate Educație EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. Elevii susțin proba la matematică și științele naturii

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. Elevii susțin proba la matematică și științele naturii

24 Mai 2018   •   09:20
EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. Elevii susțin proba la matematică și științele naturii

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. Elevii de clasa a VI-a vor susţine joi proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. Conform Agerpres, testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/ nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VI-A. MEN precizează că rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/ reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close