Evaluare Națională. Subiecte ușoare la matematică

13 Iun 2018   •   11:56
Evaluare Națională. Subiecte ușoare la matematică

Subiectele la matematică au fost următoarele:

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Proba de matematica, care este scrisă, a început la ora 9.00, după extragerea plicului cu varianta de subiecte, şi are durata de două ore.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Absolvenţii de clasa a VIII-a vor susţine miercuri proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018.  SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Joi, absolvenţii de gimnaziu aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine proba de Limba şi literatura maternă.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, până la ora 12,00, iar în aceeaşi zi se pot depune contestaţii (în intervalul orar 14,00 - 19,00), iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 23 iunie.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Probele încep la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 120 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ MEN reaminteşte că probele sunt monitorizate audio-video.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc., candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/ centrul de examen în acest scop.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Totodată, candidaţii care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ De asemenea, este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor şi schemelor şi instrumente de desen la Matematică.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a EN VIII, cazurile de fraudă şi tentativă de fraudă sunt sancţionate cu excluderea din examen şi acordarea notei 1.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţie şi o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Astfel, numărul 0800801100 va fi disponibil în perioada 11 - 14 iunie, între orele 8,00 - 16,00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8,00 - 14,00.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTELE de la MATEMATICĂ Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

x close