Antena 3 CNN Actualitate Educație Experiență inedită pentru viitorii arhitecți: training în companii renumite

Experiență inedită pentru viitorii arhitecți: training în companii renumite

Bursierii Fundației pentru Educație și Vocație au avut parte din nou de experiențe practice. De data aceasta a venit rândul tinerilor viitori arhitecți.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iul 2023   •   23:00

Alegerea unei facultăți este o decizie dificilă. De multe ori, tinerii nu știu exact ce se caută pe piață sau cum arată o zi normală din viața unui adult la locul de muncă.

Tocmai de aceea, bursierii Fundației pentru Educație și Vocație au avut parte din nou de experiențe practice. De data aceasta a venit rândul tinerilor viitori arhitecți.

Aceștia au avut ocazia să viziteze două mari companii de profil. Chiar dacă mulți dintre ei își doresc să își continue studiile în afara țării, tinerii încă sunt interesați de companiile românești care fac performanță la nivel internațional.

Din ce în ce mai multe companii își deschid porțile pentru pasionați. Astfel, elevii de liceu pot spune cu siguranță după o astfel de experiență, dacă vor să meargă pe acest drum sau nu.

Din ce în ce mai multe firme încep să deschidă și linii de training, chiar și pentru copiii propriilor angajați.

Proiectul ”My Way” cuprinde 15 domenii de activitate, de la medicină, construcții, arhitectură și până la design sau psihologie.

Pentru a primi o bursă My Way, tinerii trebuie să treacă prin mai multe probe.

Întâlnirea cu un psiholog specializat și cu un consilier vocațional sunt doar câteva dintre ele.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close