Antena 3 CNN Actualitate Educație Vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, despre greva generală a profesorilor: ”Ne vom trimite copiii la școală!”

Vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, despre greva generală a profesorilor: ”Ne vom trimite copiii la școală!”

Eugen Ilea, vicepreședintele Federației Națională a Asociațiilor de Părinți, a declarat, la Antena 3 CNN, că, fără niciun dubiu, copiii vor merge luni la școală.

Vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, despre greva generală a profesorilor: ”Ne vom trimite copiii la școală!”
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2023   •   11:27

Eugen Ilea, vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, a declarat, la Antena 3 CNN, că, fără niciun dubiu, copiii vor merge luni la școală, dar și că greva generală va avea loc.

”Cu siguranță ne vom trimite copii la școală! Cu siguranță greva va avea loc! Cu siguranță lucrurile se vor mișca destul de greu la nivelul negocierilor pe care sindicatele le au cu cei de la Guvern.

Noi, părinții, trebuie să știm că copiii noștri trebuie să meargă la școală, pentru că, obligatoriu, unitățile școlare, prin conducerile administrative, prin consiliile administrative au luat deciziile necesae, astfel încât să existe continuitate 

Nu toate cadrele didactice au semnat și vor participa la greva respectivă”, a spus Eugen Ilea, de la Fedarația Națională a Asociațiilor de Părinți.

Citește și: Întâlnire decisivă între profesori şi Guvern, duminică. Ce miniștri vor fi prezenți la negocieri

Sunt licee și școli unde numărul dascălilor care vor intra în grevă este foarte mic, așa că elevii au fost anunțati că pot veni luni la cursuri.

”Suntem alături de profesori, suntem alături de doleanțele lor, dar nu suntem de acord cu o înghețare a anului școlar sau cu o astfel de acțiune, astfel încât copiii noștri să nu poată să/și termine anul acesta școlar 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close