x close

Fundația Dan Voiculescu dă startul seriilor de conferințe gratuite pentru profesori

20 Mai 2020   •   19:18
Fundația Dan Voiculescu dă startul seriilor de conferințe gratuite pentru profesori

Profesorii se confruntă, în această perioadă, cu mari provocări în ceea ce privește utilizarea eficientă a instrumentelor și aplicațiilor educaționale utile în desfășurarea activității didactice de la distanță.

Pentru a-i ajuta să găsească cele mai bune soluții și resurse pentru educația în mediul online, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza o serie de webinare gratuite, dedicate cadrelor didactice și al altor profesioniști din domeniul educației.

Psihopedagogia în educația virtuală, instrumente și tehnologii digitale educaționale, tehnici de comunicare online, mangementul timpului în educația digitală și cum să motivezi și să responsabilizezi elevul în învățarea digitală sunt câteva dintre temele propuse.

Webinarele realizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer International, în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”, vor fi oferite prin intermediul platformei WEB Didactica FDVDR.

Profesorii se pot înscrie la aceste webinare până pe 8 iunie, prin completarea unui formular de înscriere, folosind link-ul următor: https://www.fundatiadanvoiculescu.ro/webinare-gratuite-deschise-cadrelor-didactice/

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati