Antena 3 CNN Actualitate Educație GATEWAY TO ELT - 2017. Dana Vasilescu, profesoară: Nu numai elevii învață, ci și profesorii

GATEWAY TO ELT - 2017. Dana Vasilescu, profesoară: Nu numai elevii învață, ci și profesorii

GATEWAY TO ELT - 2017. Dana Vasilescu, profesoară: Nu numai elevii învață, ci și profesorii
10 Mar 2017   •   13:05

Indiferent de disciplina pe care o predau, profesorii au nevoie continuă de perfecționare. Menirea lor este aceea de a pregăti noua generație de tineri pentru a face față provocărilor acestui secol al vitezei. Însă, prin natura disciplinei și prin natura resurselor de predare, profesorii de limba engleză par a fi cei mai expusi la preocupările, la viața tinerilor. Aceștia trebuie să găsească răspuns la ceea ce îi preocupă pe elevi, nu să se declare neputiincioși în fața lor.

De câțiva ani însă, dascălii au oportunitatea de a afla ultimele metode de predare și toate noutățile din domeniu în cadrul "Gateway to ELT", seminar organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Fischer International. "Gateway to ELT", care are loc mâine, 11 martie, în Capitală.  

Seminarul oferă dascălilor acces gratuit la cele mai noi informaţii şi resurse din domeniul predării limbii engleze. Participanţii au ocazia să afle din cunoştinţele a renumiţi formatori internaţionali, autori de programe educaţionale şi materiale didactice şi alţi specialişti în domeniul predării limbii engleze care-şi vor împărtăşi din experienţele de la catedră.

Dana Vasilescu, profesoară de limba engleză la Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a vorbit despre acest eveniment la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close