Antena 3 CNN Actualitate Educație Grădinița groazei din Capitală a fost închisă

Grădinița groazei din Capitală a fost închisă

Grădinița groazei din Capitală a fost închisă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   08:26

Grădinița groazei din Cotroceni a fost închisă, după ce noi cazuri şocante au ieșit la iveală de acolo. Sunt deja şase părinţi care s-au plâns că cei mici au fost loviţi, bruscaţi sau înjuraţi în ultimul an. 

Cu toţii au făcut plângeri la poliţie şi vor merge cu copiii lor în faţa unei comisii de expertiză medico-legală. Între timp, grădiniţa din Cotroceni a fost închisă.  

Unul dintre părinţii copiilor abuzaţi în grădiniţa groazei povesteşte că a avut încredere oarbă în directoarea instituţiei de învăţământ care ar fi trebuit să o îngrijească pe fiica lui de doar un an şi jumătate. 

Copilul a fost smuls din pat, lovit şi pălmuit. Directoarea a avut o explicaţie halucinantă pentru această scenă: a spus că a ”scuturat-o puțin”.

Imaginile groazei i-a făcut pe mulţi părinţi să se întrebe ce s-a întâmplat şi cu copiii lor. Tatăl care a demascat totul, le cere să discute cu cei mici. Deja încă trei familii au făcut plângeri la poliţie, astfel că numărul cazurilor a ajuns la şase. 

În faţa anchetatorilor directoarea, acuzată de rele tratamente, vorbeşte despre un linşaj şi spune că nu este în niciun fel vinovată. 

Autorităţile au descoperit între timp că vreme de 14 ani grădiniţa pe care o conduce a funcţionat fără avize. 

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul grădiniței groazei din Capitală

Citiți și Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa din Capitală rupe tăcerea. De ce nu li se dădea apă copiilor

 

×
Subiecte în articol: gradinita cotroceni
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close