Antena 3 CNN Actualitate Educație Incidente la Evaluarea Naţională. Ce a făcut un elev în timpul examenului

Incidente la Evaluarea Naţională. Ce a făcut un elev în timpul examenului

Incidente la Evaluarea Naţională. Ce a făcut un elev în timpul examenului
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    13 Iun 2018   •   14:19

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Evaluarea Naţională a continuat miercuri, 13 iunie, cu proba scrisă la Matematică.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul a început la ora 9.00.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Un candidat, absolvent al Şcolii Gimnaziale nr. 1 Pustă, a fost prins cu telefonul asupra lui, după ce i-a sunat dispozitivul.

REZOLVARE SUBIECTE MATEMATICĂ. Conform Metodologiei, tentativa de fraudă este sancţionată cu acordarea notei 1 la proba respectivă şi cu eliminarea din sala de examen.

Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, până la ora 12.00, iar în aceeaşi zi se pot depune contestaţii (în intervalul orar 14.00 - 19.00).

Rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Probele sunt monitorizate audio-video.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc., candidaţii având obligaţia de a le lăsa în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/ centrul de examen în acest scop.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Totodată, candidaţii care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen.

De asemenea, este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor şi schemelor şi instrumente de desen la Matematică.

Potrivit metodologiei, cazurile de fraudă şi tentativă de fraudă sunt sancţionate cu excluderea din examen şi acordarea notei 1.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţie şi o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Astfel, numărul 0800801100 va fi disponibil în perioada 11 - 14 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8.00 - 14.00.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close