Antena 3 CNN Actualitate Educație ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE. Lista actelor necesare pentru înscrierea elevilor

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE. Lista actelor necesare pentru înscrierea elevilor

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE. Lista actelor necesare pentru înscrierea elevilor
02 Apr 2019   •   13:42

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE. Aproximativ 500 de locuri sunt disponibile, în etapa a doua de înscrieri, la nivelul judeţului Caraş-Severin, pentru clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2019 - 2020.

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE "Conform calendarului de înscriere pentru clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2019 - 2020, pe data de 25 martie, erau 1.634 de cereri care sunt valide. În judeţul Caraş-Severin, pentru anul şcolar următor sunt 2.104 locuri. Unităţile de învăţământ, conform calendarului, vor afişa, în data de 28 martie, lista locurilor rămase libere, iar o zi mai târziu, aceste locuri vor fi vizibile şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISJ Caraş-Severin, prof. Ionel Moatăr.

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE Pe raza judeţului au fost aprobate 115 clase, dintre care patru clase au profil step by step, la Colegiul Naţional "Traian Lalescu" din Reşiţa - două clase, la Colegiul Naţional "Mircea Eliade" - o clasă, precum şi la Liceul Tehnologic "Clisura Dunării" din Moldova Nouă - o clasă.

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE Procesul de completare şi depunere a cererilor pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar a avut loc în perioada 4 - 22 martie, urmând ca cea de-a doua etapă să aibă loc în perioada 2 - 8 aprilie, pentru locurile rămase libere.

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE În vederea înscrierii pe locurile disponibile, este nevoie de mai multe acte, respectiv o cerere-tip de înscriere, copie şi original după actul de identitate al părintelui/tutorelui legal (părinţii divorţaţi vor trebui să depună la înscriere şi hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească şi unde a fost stabilită locuinţa minorului), copia şi originalul certificatului de naştere al copilului, dar şi o copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică necesară pentru parcurgerea clasei pregătitoare, acolo unde este cazul.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close