Antena 3 Actualitate Educație ÎNSCRIERE LICEU 2018. Când mai poți depune cerere de înscriere

ÎNSCRIERE LICEU 2018. Când mai poți depune cerere de înscriere

31 Aug 2018   •   11:01
ÎNSCRIERE LICEU 2018. Când mai poți depune cerere de înscriere

ÎNSCRIERE LICEU 2018. Cererile de înscriere pentru admiterea la liceu a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, se vor depune în perioada 3 - 6 septembrie. 

ÎNSCRIERE LICEU 2018. Potrivit calendarului aprobat de MEN, cea de-a doua repartizare la liceu va avea loc pe 7 septembrie. 

ÎNSCRIERE LICEU 2018. În Bucureşti, cererile se pot depune la Liceul Teoretic Bilingv "Miguel de Cervantes''. 

ÎNSCRIERE LICEU 2018. Cererea de înscriere va fi însoţită de: o copie a certificatului de naştere, copie a cărţii de identitate, o copie după foaia matricolă pentru clasele V-VIII (cu calculul mediei generale), adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională (copie), adeverinţă sau anexa la fişa de înscriere dacă a susţinut şi a fost admis la probele de aptitudini, probele de limba modernă/maternă (copie).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close