Antena 3 CNN Actualitate Educație ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE. Răsturnare de situație în privința înscrierilor la clasa pregătitoare

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE. Răsturnare de situație în privința înscrierilor la clasa pregătitoare

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE. Răsturnare de situație în privința înscrierilor la clasa pregătitoare
20 Mar 2019   •   21:29

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE Ministerul Educației schimbă procedura de înscriere la clasa pregătitoare și acceptă copiii care împlinesc 6 ani după 31 decembrie 2019 și în cazul cărora psihologii au dat aviz că sunt pregătiți să parcurgă școala, au declarat pentru Edupedu.ro surse din apropierea instituției.

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE Inspectoratul Școlar București a confirmat informația și a anunțat că părinții trebuie să depună o nouă cerere de înscriere. Edupedu.ro a scris pe larg despre situația celor 150 de copii din București care, deși au aviz psihosomatic favorabil să meargă la școală, au fost respinși la înscrierea în clasa pregătitoare. Părinții au acuzat Ministerul că a schimbat regulile clasei pregătitoare fără să îi anunțe.

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE Potrivit surselor Edupedu.ro, Ministerul Educației a trimis în această dimineață inspectoratelor școlare o notă care permite înscrierea în clasa pregătitoare a copiilor care fac 6 ani dupa 31 decembrie 2019.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close