Antena 3 Actualitate Educație Klaus Iohannis: „Educaţia din România ar trebui să formeze valori, din păcate, nu aceasta e regula”

Klaus Iohannis: „Educaţia din România ar trebui să formeze valori, din păcate, nu aceasta e regula”

de S.T.    |    30 Sep 2019   •   11:09
Klaus Iohannis: „Educaţia din România ar trebui să formeze valori, din păcate, nu aceasta e regula”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Educaţia din România ar trebui să cultive talente şi să formeze valori, dar, din păcate, nu aceasta e regula, ci excepţia, a declarat luni, la Cluj Napoca, preşedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a anului universitar.

Preşedintele a afirmat că „singura preocupare constantă” a actualului Guvern „a fost perindarea pe funcţia de ministru a unor persoane fără nicio vocaţie şi fără nicio preocupare de a rezolva problemele sistemice din învăţământ”.

„Miniştrii mediocri obţin doar rezultate mediocre. Educaţia din România ar trebuie să cultive talente şi să formeze valori. Din păcate, nu aceasta este regula, ci excepţia pe care o întâlnim doar în anumite centre de învăţământ”, a spus şeful statului, dând drept exemplu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close