Antena 3 CNN Actualitate Educație Un liceu tehnologic din Olt are 100% promovare la Bacalaureat. Cea mai mică medie a fost 6,6

Un liceu tehnologic din Olt are 100% promovare la Bacalaureat. Cea mai mică medie a fost 6,6

Liceul Tehnologic Iancu Jianu din judeţul Olt a avut un grad de promovare de sută la sută la Bacalaureatul din acest an, fiind singura din judeţ cu o asemenea rată de succes.

Un liceu tehnologic din Olt are 100% promovare la Bacalaureat. Cea mai mică medie a fost 6,6
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2022   •   10:36

La acest liceu din mediul rural au participat, la Bacalaureat 2022, un număr de 19 candidaţi, toţi reuşind să promoveze examenul, potrivit edupedu.ro.

Cea mai mare medie a fost 9,96 şi cea mai mică de 6,6. Media lor generală a fost 7,75 – cea mai mare din ultimii nouă ani.

Clasa care a susținut bacalaureatul este de profil Științele Naturii, iar elevii au susținut probele de competențe la Limba engleză, iar proba la alegere la Anatomie, în afară de un elev care a susținut la Fizică. 

La Matematică cea mai mică notă a fost 5,3, dar alți doi elevi au luat nota 10 la această disciplină obligatorie a profilului.

Liceul din comuna Iancu Jianu a înregistrat şi anul trecut procentaj de reuşită de 100 la Bacalaureat, atunci toţi cei 15 candidaţi care s-au prezentat la examen reuşind să promoveze.
 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close