x close

Ministerul Educației: Cursuri suspendate joi în școlile din patru județe din cauza vremii nefavorabile

05 Feb 2020   •   19:05
Ministerul Educației: Cursuri suspendate joi în școlile din patru județe din cauza vremii nefavorabile Foto: pixabay.com

Cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi în scolile din județele Ialomița, Călărași, Brăila și Buzău, din cauza avertizării cod roșu de viscol și vânt, a informat Ministerul Educației.

Cursurile vor fi suspendate în cele patru județe, deciziile fiind luate prin hotărâri ale Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență.

"Prin Hotărârea nr. 1 din 05.02.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, s-a hotărât suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar în ziua de 06.02.202", a transmis ISU Ialomița.

Meteorologii au anunțat o avertizare cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață. Pentru Capitală au anunțat cod portocaliu de vânt și ninsoare.

Avertizarea e valabilă începând de miercuri, de la ora 18, până joi dimineața, la ora 8. Meteorologii au anunțat viscol puternic, cu rafale de peste 100-120 de km/h și vizibilitate redusă spre zero în zona județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău. 

Citiți și VREMEA. Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe. Ninsori vor fi și în Capitală

Citeşte mai multe despre:

vremea cursuri suspendate ministerul educatiei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati