x close

Ministerul Educaţiei: Dintr-o eroare, în Monitorul Oficial a fost publicată OUG privind transportul elevilor într-o altă formă. Va fi o rectificare

de S.T.    |    11 Feb 2020   •   23:49
Ministerul Educaţiei: Dintr-o eroare, în Monitorul Oficial a fost publicată OUG privind transportul elevilor într-o altă formă. Va fi o rectificare 534 Foto: pixabay.com

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a precizat marţi că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului cu privire la transportul elevilor a apărut în Monitorul Oficial „într-o altă formă” şi urmează să fie publicată miercuri „o rectificare”.

„Ca urmare a publicării în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă cu privire la transportul elevilor, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face următoarele precizări: dintr-o eroare materială în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă într-o altă formă. În cursul zilei de mâine, 12 februarie 2020, va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în şedinţa Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ.

Ministerul Educaţiei Şi Cercetării a eliminat din textul iniţial sintagma 'transport rutier', păstrând termenul 'transport'”, se arată într-un comunicat de presă al MEC.

Guvernul a adoptat în şedinţa din 4 februarie Ordonanţa de Urgenţă pentru modificarea art. 84, alin. (3) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, prin care este reglementată şi în acelaşi timp deblocată decontarea navetei pentru elevi, se arată într-un comunicat de presă al MEC.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati