x close

Ministerul Educaţiei, un nou anunţ despre şcoli: Ordinul care anunţă reluarea cursurilor şi circulă în on-line este fals. Facem plângere penală

de M.Z.    |    01 Apr 2020   •   13:37
Ministerul Educaţiei, un nou anunţ despre şcoli: Ordinul care anunţă reluarea cursurilor şi circulă în on-line este fals. Facem plângere penală Facebook

Oficialii din Ministerul Educaţiei atrag atenţia că, din nou, în mediul on-line circulă un ordin care are antetul ministerului şi anunţă reluarea cursurilor, însă acesta este fals, iar şcolile rămân închise.

„Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie (miercuri - n.red.) în mediul on-line, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!”, anunță Ministerul Educației.

Oficialii ministerului roagă populația să se informeze doar din surse oficiale.

„Vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19”, arată sursa citată.

În plus, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) va formula denunț penal pentru ca oamenii legii să identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea în spațiul public a unor documente false care anunță reluarea cursurilor, anunță MEC.

„Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului. Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării”, menționează sursa arătată anterior.

Toate școlile din România au fost închis începând din 11 martie, pentru a se preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus.
 

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

scoli inchise coronavirus cursuri scoli
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati