Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educației: Ne preocupăm de modul în care elevii își continuă învățarea de acasă. Nu luăm în calcul înghețarea anului școlar

Ministrul Educației: Ne preocupăm de modul în care elevii își continuă învățarea de acasă. Nu luăm în calcul înghețarea anului școlar

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, luni, la Antena 3, că este exclus ca elevii să repete anul din cauza coronavirusului.

Ministrul Educației: Ne preocupăm de modul în care elevii își continuă învățarea de acasă. Nu luăm în calcul înghețarea anului școlar
Sursa foto: Monica Anisie/Facebook
de S.T.    |    23 Mar 2020   •   12:33

„Nu luăm în calcul înghețarea anului școlar”, a spus ministrul Educației.

„Noi ne preocupăm de modul în care elevii își continuă învățarea de acasă și obiectivul Ministerului Educației este ca niciunul dintre elevi, studenți sau profesori să nu aibă de suferit”, a mai spus Monica Anisie.

Anunțul vine după ce vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că există trei scenarii în privința anului școlar, unul fiind repetarea acestuia.

Potrivit ministrului Educației, Raluca Turcan se referea la scenariile pe care și alte state europene le iau în calcul în astfel de momente.

„Cred că în acest moment nu este cazul să discutăm despre un astfel de scenariu (repetarea anului școlar - n.red.), pentru că Ministerul Educației și experții în educație din cadrul ministerului nu îl iau în calcul.

Cred că la acest moment cel mai important lucru este să ne concentrăm asupra siguranței și sănătății fiecăruia dintre noi”, a adăugat Monica Anisie.

Ministrul Educației: Nu luăm în calcul repetarea anului școlar

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close