Antena 3 CNN Actualitate Educație Modele de teste pentru Evaluare Națională 2020 și Bacalaureat 2020

Modele de teste pentru Evaluare Națională 2020 și Bacalaureat 2020

Modelele de teste pentru Evaluarea Naţională 2020 şi Bacalaureat 2020 au fost publicate pe site. Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate vineri, rolul acestora fiind de autoevaluare şi calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Modele de teste pentru Evaluare Națională 2020 și Bacalaureat 2020
Sursa foto: Pixabay
30 Mar 2020   •   17:24

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat modele de teste destinate elevilor care vor susţine examenele de Evaluare Naţională 2020 şi Bacaluareat 2020.

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Este vorba despre teste la limba română, limba maternă şi matematică pentru elevii de clasa a VIII-a care vor susţine Evaluarea Naţională, şi teste de pregătire la mai multe discipline pentru examenul de Bacalaureat 2020.

Acestea sunt găsite pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/.

"Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare”, potrivit comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Evaluare naţională

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close