Antena 3 CNN Actualitate Educație (P) BusinessAcademy își sărbătorește ziua de naștere și vă oferă cadou 34% REDUCERE + un pachet BONUS pentru o școlarizare de top

(P) BusinessAcademy își sărbătorește ziua de naștere și vă oferă cadou 34% REDUCERE + un pachet BONUS pentru o școlarizare de top

(P) BusinessAcademy își sărbătorește ziua de naștere și vă oferă cadou 34% REDUCERE + un pachet BONUS pentru o școlarizare de top
13 Sep 2018   •   11:45

Deși, de obicei, de ziua lor de naștere sărbătoriții primesc cadouri, BusinessAcademy a decis să-și serbeze ziua puțin altfel. În săptămâna aniversară, BusinessAcademy vă face vouă un cadou: 34% reducere din prețul de înscriere la fiecare departament, iar toți cei care se înscriu până pe 16 septembrie primesc și un BONUS special – un curs gratuit de Design web de 6 luni și un pachet de școlarizare pe viață, care vă permite ca după finalizarea școlarizării de un an de zile, să vă continuați perfecționarea ori de câte ori aveți nevoie.

Numărul locurilor în condiții aniversare este limitat, așa că grăbiți-vă și rezervați-vă locul cât mai repede. Mai multe informații despre cum să intrați în posesia cadoului BusinessAcademy puteți afla la acest link.

Cel mai eficient drum către cunoștințe concrete despre afaceri care vă pot aduce imediat câștiguri

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care vor să dobândească cunoștințe și abilități practice necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții BusinessAcademy pot să aleagă unul dintre cele douăsprezece programe împărțite în 6 cele mai importante domenii de afaceri, și într-un an de zile, indiferent de cunoștințele anterioare, să primească educația care le va permite să înceapă o carieră nouă în domeniile antreprenoriatului, administrației de afaceri, managementului, marketingului și vânzărilor, finanțelor și managementului de proiect.

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale al prestigioasei Universități Cambridge, iar după școlarizare, cursanții vor obține certificate care le vor asigura angajarea pe una dintre cele mai bine plătite poziții din zilele noastre. În funcție de dorințele și posibilitățile cursanților, cursurile se desfășoară în două moduri: tradițional – în sala de clasă și prin internet – sau la distanță, deci perfecționarea pentru un job profitabil este disponibilă și celor care din cauza obligațiilor nu au timp să frecventeze cursurile cu regularitate.

Foștii cursanți BusinessAcademy care imediat după școlarizare și-au găsit joburi foarte bine plătite în ciuda situației actuale de pe piața muncii, sunt cel mai bun exemplu că în 12 luni se poate schimba o carieră.

Pachet BONUS pentru școlarizarea pe viață și un curs de Design web de 6 luni pentru toți cei care se înscriu până pe 16 septembrie

Pentru o carieră de succes este important să aveți întotdeauna cunoștințe de actualitate.

De aceea, această ofertă conține și un pachet de pregătire de 6 luni pentru Design web, care vă va oferi posibilitatea de a crea și de a controla site-uri, grafică, materiale promoționale sau de vânzare.

În plus, după finalizarea școlarizării de un an de zile la BusinessAcademy, de fiecare dată când veți avea nevoie să vă îmbunătățiți competențele, vă veți putea înscrie la un curs din domeniul care vă interesează și astfel veți avea acces la cunoștințele necesare. Așadar, beneficiați de școlarizare pe viață în valoare de zeci de mii de euro la prețul unui program de un an de zile.

Preluați cadoul și asigurați-vă viitorul

Vă reamintim că oferta aniversară BusinessAcademy durează până pe 16 septembrie. Dacă sunteți printre cei care vor ca în anul următor să înceapă o carieră de succes, cel mai potrivit moment ca să faceți primul pas este acum. Profitați de această reducere fantastică a prețului de înscriere și dobândiți cunoștințe practice căutate.

Numărul locurilor în aceste condiții aniversare este limitat, așa că nu mai așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă un viitor de succes.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close