Antena 3 CNN Actualitate Educație Pe cuvânt, cu Ana Iorga. Postările făcute de politicieni cu ocazia comemorării lui Eminescu

Pe cuvânt, cu Ana Iorga. Postările făcute de politicieni cu ocazia comemorării lui Eminescu

Ana Iorga  a arătat în rubrica „Pe Cuvânt” postările făcute de politicieni cu ocazia comemorării lui Mihai Eminescu.

Pe cuvânt, cu Ana Iorga. Postările făcute de politicieni cu ocazia comemorării lui Eminescu
16 Ian 2020   •   11:38

Ieri am sărbăotrit Ziua Culturii Naționale iar politicienii s-au întrecut pe postări pe Facebook. L-au omagiat pe Mihai Eminescu sau ne-au îndemnat să mergem la muzeu și ne-au explicat că este important să citim. 

Ana Birchall câștigă detașat premiul pentru cea mai frumoasă postare, în ciuda faptului că a făcut o greșeală care nu a trecut neobservată pe Internet. Postarea deputatei începe cu un fragment pe care nu și l-ar fi dorit: „Bună ziua încep să vă trimit drafturile. Azi, Eminescu care va intra pe 15”. Cel mai probabil neffind în țară, și-a programat postările și le-a trmis persoanei care se ocupă de cont. Totuși, textul Anei Birchall abundă în figur de still. 

Și ministrul Educației, Monica Anisie s-a străduit dar cu rezultate destul de modeste. Ministrul lansează o provocare la lectură, să citească în școală copii câte 20 de minute pe zi.

Nu putea lipsi ninci ministrul Culturii,  Bogdan Gheorgiu care ne spune „să reaprindem acestă flacără deoare totul începe cu fiecare dintre noi”.

Postările făcute de politicieni cu ocazia comemorării lui Eminescu

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close