Antena 3 CNN Actualitate Educație Program online de cursuri demonstrative, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Program online de cursuri demonstrative, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în sprijinul copiilor care stau acasă în această perioadă și lansează un program online de cursuri demonstrative, #scoalafdvdr.

Program online de cursuri demonstrative, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
19 Mar 2020   •   15:47

În fiecare zi, pe canalul de youtube al FDVDR vor fi încărcate cursuri susținute de profesorii Clubului de Excelență. Cursurile sunt concepute exclusiv pentru mediul online și cuprind o serie de activități educative și distractive, care dezvoltă inteligența și creativitatea copiilor!

Aceste cursuri vor avea scopul de a le permite cât mai multor copii talentați și dornici să descopere lumea prin arte și știință, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile răspund unor cerințe educative non-formale și le oferă copiilor șansa de a face studiu individual, într-o ambianță stimulativă, care le antrenează mintea și le dezvoltă creativitatea și inteligența.

Aceste cursuri vin în completarea programei școlare și au rolul de a conduce la completarea și consolidarea nivelului de cunoștințe și competențe.

Cursanții beneficiază, de asemenea, și de programe de dezvoltare personală, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității lor.

Printre cursurile care vor fi disponibile pe acestă platformă se numără: Curs de Educație sanitară, Curs de Chimie distractivă, Curs de Astronomie, Curs de Șah, Matemix, Curs de Educație financiară, Curs de Branding și Antreprenoriat pentru copii, Curs de Limba Engleză – consolidare, Curs de Limba Engleză – National Geographic Learning, Curs de Învățare Rapidă, Curs de Dezvoltare personală, Curs de Educație prin Arte Vizuale, Curs de Inginerie pentru copii, Curs de Jurnalism de televiziune pentru copii, Quilling, Origami.

Cursurile sunt disponibile, de asemenea, și pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro, la secțiunea #scoalafdvdr.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close