Antena 3 CNN Actualitate Educație Școlile se bat pentru marele premiu la concursul de cultură generală "Aristotel Online"

Școlile se bat pentru marele premiu la concursul de cultură generală "Aristotel Online"

Școlile din toată țara au acces, începând cu 15 aprilie, la un concurs online cu premii, prin care elevii sunt motivați să înveţe şi să-şi completeze cunoştinţele din diverse domenii.

Școlile se bat pentru marele premiu la concursul de cultură generală "Aristotel Online"
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   17:28

Prin participarea la Concursul ”Aristotel Online”, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu nivel ridicat de dificultate, dar și creativitatea.

Pentru a câștiga premiul cel mare, școlile trebuie să înscrie câți mai mulți elevi. Școala care va avea cei mai mulți elevi pe podium va fi premiată cu un display interactiv, oferit de partenerul acestui concurs, MGT Educațional.

Elevii care vor obține rezultate foarte bune vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale în format digitale sau tipărite și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Înscrierea în concurs are loc în perioada 15 aprilie – 5 mai și se realizează de către reprezentantul instituției de învățământ, prin completarea unui formular, dispobil pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Înscrierea şi participarea la acest concurs sunt gratuite.

×
Subiecte în articol: Aristotel Online
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close