Antena 3 CNN Actualitate Educație Prima zi de școală, sărbătorită de Google cu un doodle special. Structura anului școlar

Prima zi de școală, sărbătorită de Google cu un doodle special. Structura anului școlar

Prima zi de școală, sărbătorită de Google cu un doodle special. Structura anului școlar
10 Sep 2018   •   09:01

Prima zi de școală Google Doodle: Google celebrează prima zi de școală cu un Doodle special pentru luni, 10 septembrie. 

Aproximativ 2,9 milioane de elevi încep luni şcoala în întreaga ţară. Anul şcolar are 34 de săptămână şi se va încheia în 14 iunie 2019, după 168 de zile lucrătoare.

Festivităţile de deschidere a anului şcolar au fost programate pentru ora 09.00. Există și unităţi care au chemat elevii şi părinţii la ora 10.00 sau la ora 11.00.

Unde vor merge Iohannis și Popa

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, la ora 11.00, la festivitatea organizată la Colegiul Naţional "Horea, Cloşca şi Crişan" din Alba Iulia, una dintre instituţiile de tradiţie din oraşul reprezentativ în anul Centenarului.

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, va fi, la ora ora 9:00, la ceremonia de deschidere a noului an şcolar la Colegiul Naţional „Octavian Goga" din Miercurea Ciuc, iar la ora 11.00, la Şcoala Gimnazială „Márton Áron" din Sândominic (comuna Sândominic).

Elevii vor merge la cursuri 168 de zile lucrătoare. Structura anului şcolar arată că vor fi 34 de săptămâni de cursuri, organizate în două semestre.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close