Antena 3 CNN Actualitate Educație Reacția poliției cu privire la bărbatul împușcat mortal. ”După primul cartuș tras în picior, bărbatul a continuat agresiunea”

Reacția poliției cu privire la bărbatul împușcat mortal. ”După primul cartuș tras în picior, bărbatul a continuat agresiunea”

Președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a intrat în direct la Antena 3 unde a făcut lămuriri cu privire la cazul bărbatului împușcat mortal în această dimineață, în Pajura.

Reacția poliției cu privire la bărbatul împușcat mortal. ”După primul cartuș tras în picior, bărbatul a continuat agresiunea”
22 Apr 2020   •   11:11

Din păcate, colegii mei care merg la astfel de apeluri nu știu ce găsesc la fața locului. În cazul de față vorbim despre un bărbat extraordinar de violent. Inițial, băbatul a încercat să îi ia viața unui agent de pază din cadrul complexului, iar imediat după ce agenții au ajuns la fața locului, acesta s-a năpustit asupra lor, lovindu-i. Bărbatul s-a retras la un nivel superior, a fost urmărit de polițiști, moment în care s-a năpustit asupra unuia din ei, provocându-i răni atât la nivelul corpului, cât și la nivelul picioarelor, aplicându-i mai multe lovituri”, a declarat Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol.

”Din datele pe care colegii mei le-au obținut de la fața locului, ar fi vorba despre un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice, care a mai fost internat nevoluntar în urma unei acțiuni similare. Cred că este vorba despre bărbatul care în 2016 a intrat în poarta Guvernului, în semn de protest, conform declarațiilor pe care acesta le-a oferit, pentru că România urma sa fie atacată de teroriști ” a declarat Andreica. 

Acesta a menționat că polițistul rănit primește, în acest moment, îngrijiri medicale, celălalt polițist neavând răni grave. 

”Este de menționat că, după primul cartuș tras în piciorul bărbatului, acesta a continuat acțiunea agresivă, comportându-se ca și cum nu ar fi fost împușcat, de aici și nivelul ridicat de agresivitate și probabil și de inconștiență pe care îl avea în acel moment bărbatul și de aceea a fost nevoie de încă un cartuș pentru a reusi să îl imobilizeze”, a adăugat polițistul. 

”Din declarațiile vecinilor, vorbim despre un bărbat care a ieșit din apartament strigând, avea în mână o foarfecă și încă un obiect metalic contondent, iar acesta s-a năpustit asupra agentului de pază, spunând că vrea să îl omoare. Acestea sunt singurele informații pe care le avem, deci nu avem la bază un conflict domestic ci probabil un episod psihotic”, a concluzionat președintele sindicatului. 

×
Subiecte în articol: Politie barbat impuscat cosmin andreica
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close