Antena 3 Actualitate Educație Rectorul Universităţii Bucureşti: Estimez că în iunie ne întoarcem la cursuri. Luăm în calcul inclusiv august

Rectorul Universităţii Bucureşti: Estimez că în iunie ne întoarcem la cursuri. Luăm în calcul inclusiv august

de M.Z.    |    23 Apr 2020   •   13:56
Rectorul Universităţii Bucureşti: Estimez că în iunie ne întoarcem la cursuri. Luăm în calcul inclusiv august
Sursa foto: Facebook

Rectorul Universităţii din Bucureşti, prof. dr. Marian Preda, spune că se aşteaptă ca studenţii să revină fizic la cursuri, începând cu luna iunie. 

În acest timp însă, studenţii şi profesorii au recurs la cursuri în mediul on-line, astfel că 80% din activităţile din facultăţi s-au derulat fără probleme, mai spune Marian Preda, potrivit zf.ro.

"Se fac cursuri în continuare. La cursurile faţă în faţă eu estimez că, probabil în etape, în luna iunie ne vom întoarce. Am încercat să derulăm în regim online cât mai multe dintre activităţile obişnuite", a declarat Marian Preda.

Cu toate acestea, mutarea activităţii în online nu s-a putut realiza pentru unele laboratoare din anumite facultăţi. 

Rectorul Universităţii din Bucureşti mai spune că se pregătesc pentru mai multe scenarii, inclusiv pentru decalarea activităţii spre luna august, iar admiterile la facultăţile unde este necesară nota la Bacalaureat se vor realiza ce mai probabil în august sau septembrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close