Antena 3 CNN Actualitate Educație Cum să construiești relația dintre profesor și elev. Sfaturi și exemple practice, de la cei mai buni

Cum să construiești relația dintre profesor și elev. Sfaturi și exemple practice, de la cei mai buni

Fischer International și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu editura National Geographic Learning, organizează o nouă ediție a Conferinței Anuale "National Geographic Learning Day".

Cum să construiești relația dintre profesor și elev. Sfaturi și exemple practice, de la cei mai buni
Sursa foto: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
de Georgiana Adam    |    15 Oct 2021   •   18:58

Evenimentul va avea loc online, joi 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00. Participarea este gratuită, iar cei care vor urmări lucrările conferinței vor primi și certificat de participare.

"Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă", a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

La conferință vor lua parte profesori de limbă engleză, dar și elevi, părinți, studenți și specialiști în educație. Printre invitați se numără Katherine Stannett, autoare cu peste douăzeci de ani de experiență în redactarea materialelor de învățare a limbii engleze, care va avea o prezentare despre abordarea holistică a elevului și Liana Fitzgerald, Sefa Departamentului de Engleză de la Liceul Internațional de Informatică din București, care va avea o prezentare despre implementarea învățării bazate pe proiecte.

Alături de aceștia, la conferință va fi prezentă și Dr. Imogen Napper, care va avea o prezentare științitică legată de cercetările sale despre deșeurile din plastic și mediul marin, deoarece conceptul NGL susține studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive față de planetă și de mediul înconjurător.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul următor: https://bit.ly/3mKGbxd

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close