Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE BACALAUREAT 2016. Număr mare de eliminați la examene

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Număr mare de eliminați la examene

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Număr mare de eliminați la examene
05 Iul 2016   •   13:50

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Din cei 1 928 de absolvenţi de liceu înscrişi la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat, 1 701 trebuiau să susţină, luni, proba scrisă la limba şi literatura română. REZULTATE BACALAUREAT 2016.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Mehedinţi, prof. Cristinel Degeratu, a declarat, pentru AGERPRES, că 120 dintre aceştia din urmă au absentat nemotivat.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. "Nu ni s-a comunicat cauza absenţei lor din cele nouă centre de examinare. Probabil au renunţat de teama subiectelor sau nu s-au mai decis să mai urmeze cursurile universitare', a precizat Degeratu.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. El a mai arătat că alţi doi elevi de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncoveanu" din oraşul Baia de Aramă au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Elev eliminat la Suceava

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Un elev a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă la proba scrisă la Limba şi literatura română, iar alţi 178 de candidaţi înscrişi la Bacalaureat au absentat, a declarat presei, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Cezar Anuţei.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. La proba scrisă la Limba şi literatura română s-au înscris 5.252 de candidaţi, dintre care 4.935 elevi s-au înscris pentru a susţine această probă, iar 317 au solicitat recunoaşterea probei susţinute în serii anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Candidatul eliminat din examen este absolvent din acest an al Colegiului Silvic Bucovina.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Totodată, un candidat de la Colegiul Tehnic Rădăuţi susţine proba scrisă la Limba română cu subiect de rezervă, în acest caz fiind solicitată aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. În cazul candidatului de la Colegiul Tehnic Rădăuţi a apărut o eroare a aplicaţiei informatice, acesta figurând absent la toate cele trei probe scrise şi în aceste condiţii s-a solicitat aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat pentru susţinerea, în cursul după-amiezii de luni, a probei scrise la Limba şi literatura română cu subiect de rezervă.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Probele scrise ale examenului de Bacalaureat sunt susţinute în 17 centre de examen, iar evaluarea lucrărilor candidaţilor din alte judeţe se realizează în două centre.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Două victime la Bistrița

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Doi candidaţi la examenul de Bacalaureat din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost eliminaţi luni din concurs, la proba scrisă la limba şi literatura română, pentru tentativă de fraudă, după ce asupra lor au fost găsite telefoane mobile, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Monica Buboly.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Cei doi au susţinut examenul la două dintre centrele din municipiul Bistriţa, dar nu se vor mai putea prezenta la celelalte probe.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. La prima probă scrisă a Bacalaureatului au fost prezenţi 1.926 dintre cei 2.007 candidaţi înscrişi, procentul de prezentare fiind de 95,96%.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. n total, în judeţ s-au înscris la Bacalaureat 2.162 de absolvenţi de liceu, dintre care 308 provin din promoţiile anterioare. Probele se desfăşoară în şapte centre de examen - patru în Bistriţa, două în Năsăud şi unul la Beclean.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Un eliminat în Abrud

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Un elev din oraşul Abrud a fost eliminat luni din examenul de Bacalaureat, cu puţin timp înainte de a expira perioada acordată probei la Limba şi literatura română, după ce acestuia i-a sunat telefonul mobil

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Elevul a susţinut că şi-ar fi uitat telefonul în buzunar, fiind eliminat însă pentru tentativă de fraudă, au menţionat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Din cei 2.366 de absolvenţi înscrişi la Bacalaureat în Alba au absentat luni un număr de 67.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Anul trecut, trei elevi de la licee din Alba Iulia, Blaj şi Ocna Mureş au fost eliminaţi la proba scrisă la Limba şi Literatura Română, după ce la doi dintre ei le-a sunat telefonul mobil în timpul examenului, iar altul a fost depistat cu căşti handsfree prinse de gulerul cămăşii. În total, numărul elevilor din Alba eliminaţi pentru tentativă de fraudă la Bacalaureat în sesiunea din vara lui 2015 a fost de şase, mai puţini cu doi decât în 2014.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Prins cu telefonul mobil

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Un candidat din Harghita la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat a fost eliminat luni din examen după ce s-a descoperit că intrase în sală cu telefonul mobil, chiar dacă regulamentul interzice acest lucru.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul şcolar Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că incidentul s-a petrecut la un centru de examen din Miercurea Ciuc, unde asistenţii şi preşedintele comisiei au descoperit că elevul avea telefonul asupra lui. Acesta a recunoscut că a intrat în sală cu telefonul mobil, motiv pentru care a fost eliminat din examen. Potrivit procedurilor, pentru următoarele două sesiuni de bacalaureat i s-a anulat dreptul să se prezinte la examen şi va putea să susţină probele Bacalaureatului cel mai devreme în august 2017.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. La proba scrisă de limba şi literatura română din Harghita s-au înscris 2244 de candidaţi, însă au participat doar 2166.

Opt elevi din Harghita cu probleme medicale susţin probele scrise ale examenului de Bacalaureat în condiţii speciale, după ce cererile lor au fost aprobate de Ministerul Educaţiei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close