Antena 3 Actualitate Educație Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Anunțul făcut de Ministerul Educației

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Anunțul făcut de Ministerul Educației

de S.T.    |    09 Mai 2018   •   10:32
Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Anunțul făcut de Ministerul Educației

EVALUAREA la clasa a II-a. Evaluarea naţională la clasa a II-a a continuat miercuri cu proba la matematică, potrivit calendarului aprobat de MEN.

Următoarea probă - cea de limba română (scris şi citit) pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale - va avea loc joi.

EVALUAREA la clasa a II-a. Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

Durata alocată rezolvării acestora este de 30 de minute pentru fiecare test administrat la EN II.

EVALUAREA la clasa a II-a. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test la clasa respectivă.

EVALUAREA la clasa a II-a. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/ nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/ reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate, precizează MEN.

×
Subiecte în articol: evaluarea nationala proba matematica

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close