Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE TITULARIZARE 2018. Situații rușinoase la TITULARIZARE

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Situații rușinoase la TITULARIZARE

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Situații rușinoase la TITULARIZARE
17 Iul 2018   •   13:41

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Doi candidaţi au fost eliminaţi din concursul pentru ocuparea posturilor vacante în învăţământul preuniversitar din judeţul Giurgiu după ce au fost prinşi cu "copiuţe" sau căşti. REZULTATE TITULARIZARE 2018 au fost afișate pe edu.ro. REZULTATE TITULARIZARE 2018.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. "La concursul de ocupare a posturilor şi catedrelor vacante în învăţământul preuniversitar, ce a fost organizat la centrul de concurs de la Colegiul Naţional "Ion Maiorescu" Giurgiu au fost înscrişi 272 de candidaţi, numărul posturilor vacante fiind de 1.476, dintre care 46 titularizabile, 128 de suplinire şi restul fracţiuni de catedre, iar astăzi, în timpul derulării examenului, doi candidaţi au fost prinşi de către supraveghetori, unul cu copiuţe şi altul cu căşti, ambii fiind eliminaţi din examen", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Contestaţiile se pot depune la sediul ISJ Giurgiu în zilele de 17 şi 18 iulie, urmând ca, în data de 24 iulie, să fie afişate rezultatele finale.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Unul dintre candidaţii la concursul de titularizare în învăţământ desfăşurat la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, după ce asupra lui a fost găsit un emiţător de tip wireless, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Monica Buboly.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Incidentul s-a petrecut la centrul de concurs nr.2, iar bărbatul în cauză susţinea proba scrisă la disciplina Educaţie fizică şi sport.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Din primele informaţii, cel eliminat din concurs a mai predat în învăţământ, iar acum ar fi vrut să revină în acest domeniu.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Alţi 46 de candidaţi s-au retras imediat după ce au văzut subiectele, astfel că în concurs au mai rămas, în final, 418 persoane, cu aproximativ 130 mai puţine decât numărul dosarelor de înscriere validate.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close