Antena 3 CNN Actualitate Educație Orașul din România unde se construiește o școală de 30 de milioane de euro. Va avea sală de tratament și adăpost de apărare civilă

Orașul din România unde se construiește o școală de 30 de milioane de euro. Va avea sală de tratament și adăpost de apărare civilă

O școală în valoare de 30 de milioane de euro ar urma să se construiască într-un oraș din România. Aceasta ar trebui să aibă cabinet stomatologic, sală de tratament și adăpost de apărare civilă.

Orașul din România unde se construiește o școală de 30 de milioane de euro. Va avea sală de tratament și adăpost de apărare civilă
Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2024   •   02:00

Primăria unui oraș din România a dezvăluit planurile ambițioase pentru construirea unei școli în valoare de 30 de milioane de euro.

Dezbaterile asupra indicatorilor tehnico-economici ai proiectului urmează să aibă loc în zilele următoare, marcând un pas important pentru o școală mult așteptată. Fondurile alocate vor acoperi și construcția unui drum de acces către instituție, prevăzut cu două benzi de circulație.

Situată pe strada Augustin Buzura, la colț cu strada Bună Ziua din Cluj Napoca, școala va fi dotată cu 27 de săli de clasă, 4 laboratoare, ateliere și o sală de sport, alături de facilități precum parcare subterană, adăpost de apărare civilă, bibliotecă, zonă administrativă, cabinet stomatologic, psihologic și medical, împreună cu o sală de tratament.

În prezent, discuțiile se concentrează pe documentațiile necesare și adecvarea sumei alocate pentru această lucrare. Licitația și execuția lucrării sunt etapele următoare, ceea ce în cel mai optimist scenariu ar putea duce la finalizarea școlii în aproximativ 4 ani, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj şcoală
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close