Antena 3 CNN Actualitate Educație Școală de vară gratuită, pentru copii și tineri, cu zeci de activități recreaționale și educative

Școală de vară gratuită, pentru copii și tineri, cu zeci de activități recreaționale și educative

Școala de vară se adresează copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 16 ani și se va desfășura până pe 28 august. Programul este în întregime gratuit.

Școală de vară gratuită, pentru copii și tineri, cu zeci de activități recreaționale și educative
de Georgiana Adam    |    06 Iul 2021   •   10:44

Nino, vedeta Operei Comice pentru Copii din București, va fi prezent în această vară în mijlocul copiilor și tinerilor, în cadrul activităților organizate la Școala de vară lansată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Teatru de păpuși, spectacole de magie și numeroase concursuri vor fi organizate, alături de Nino, în fiecare weekend al școlii de vară, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

În timpul săptămânii, la școala de vară vor avea loc ateliere și cursuri online, pe platforma Școala FDVDR, structurate pe categorii de vârstă. Printre cursurile disponibile se numără cele de creație, teatru și film, muzică, arte vizuale, știință și tehnică sau tehnologiile viitorului.

Partenerii acestui program sunt: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România, Opera Comică petru Copii.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close