Antena 3 CNN Actualitate Educație Şcoală din România, în elita educaţiei britanice din lume

Şcoală din România, în elita educaţiei britanice din lume

Şcoală din România, în elita educaţiei britanice din lume
16 Aug 2016   •   21:23

Singura şcoală din România acreditată pe curriculum românesc şi curriculum Cambridge se află la Cluj şi, potrivit unui raport al Departamentului pentru Educaţie din Marea Britanie, oferă cele mai înalte standarde de educaţie. Inspecţia englezilor a confirmat menţinerea statutului de Şcoală Internaţională Britanică/British School Overseas, scrie Adevărul.

Transylvania College a trecut cu brio inspecţia celor de la Departamentul pentru Educaţie din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că unitatea din Cluj îşi menţine statutul de Şcoală Internaţională Britanică/British School Overseas. Este a doua oară când Transylvania College primeşte vizita inspectorilor de acreditare din Marea Britanie.

„Obţinerea şi menţinerea statutului oficial de şcoală britanică ne motivează să continuăm să fim inovativi, să fim la curent cu cele mai moderne practici internaţionale în domeniul educaţiei şi să le implementăm eficient. Ne bucurăm că eforturile noastre sunt validate la acest nivel”, a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv al Transylvania College. În lume funcţionează 3.016 de şcoli britanice, iar doar 87 dintre ele au primit acreditarea de  British School Overseas.
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close