Antena 3 CNN Actualitate Educație Şcoala Viitorului - concurs de creativitate pentru elevi | Scrisul de mână, cea mai preţioasă abilitate

Şcoala Viitorului - concurs de creativitate pentru elevi | Scrisul de mână, cea mai preţioasă abilitate

Scrisul de mână este cea mai preţioasă abilitate, spun specialiştii. Chiar dacă suntem în era educaţiei digitale, experţii susţin că scrisul de mână ajută la dezvoltarea limbajului, a capacităţii de exprimare şi îmbunătăţeşte memoria.

de Georgiana Adam    |    20 Iul 2023   •   10:26

Este şi una dintre cele mai bune metode de a învăţa, mai arată datele statistice. De aceea, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a iniţiat un proiect naţional intitulat - Şcoala Viitorului, gândit sub forma unui concurs de creativitate pentru a încuraja scrisul de mână.

Competiţia se adresează tuturor instituţiilor şi formelor de învăţământ din România, iar înscrierile se vor face până pe 31 octombrie.

Până atunci, au loc alte acţiuni pentru pregătirea proiectelor cu sprijinul experţilor Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, iar una dintre aceste acţiuni este Conferinţa Webdidactica Educational, ce va avea loc pe 26 iulie.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close