Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Subiecte la Evaluarea Națională la limbă și comunicare la clasa a VI-a

SUBIECTE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Subiecte la Evaluarea Națională la limbă și comunicare la clasa a VI-a

23 Mai 2018   •   09:00
SUBIECTE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Subiecte la Evaluarea Națională la limbă și comunicare la clasa a VI-a

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. Elevii claselor a VI-a vor susţine miercuri prima probă din cadrul Evaluării Naţionale - cea la limbă şi comunicare, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Joi, urmează proba la matematică şi ştiinţele naturii.

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test.

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. Notele obținute nu se trec în catalog

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. MEN precizează că rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a. Vedeți modele de SUBIECTE la EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, clasa a VI-a.

Modelul 1Modelul 2, Modelul 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close