Antena 3 Actualitate Educație SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Modele de subiecte pentru clasa a VI-a

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Modele de subiecte pentru clasa a VI-a

24 Mai 2018   •   13:01
SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Modele de subiecte pentru clasa a VI-a

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Elevii de clasa a VI-a vor susţine joi proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Vezi AICI modelul de test pentru matematica

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/ nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA. MEN precizează că rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/ reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close