SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Ce subiecte au căzut la limba română - scris

14 Mai 2019   •   09:27
SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Ce subiecte au căzut la limba română - scris Foto: Pixabay.com

SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a va începe marţi cu proba la limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Iată ce subiecte au căzut la limba română scris. SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Miercuri elevii de clasa a IV-a vor susţine proba la matematică, iar cei din partea minorităţilor naţionale vor participa joi proba la limba maternă.

SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai - Matematică şi Ştiinţele naturii.

SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar.

SUBIECTE EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Rezultatele evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin. A

Parteneri
x close