Antena 3 CNN Actualitate Educație SUBIECTE matematică la EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. SUBIECTELE la MATEMATICĂ, testul 2

SUBIECTE matematică la EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. SUBIECTELE la MATEMATICĂ, testul 2

SUBIECTE matematică la EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. SUBIECTELE la MATEMATICĂ, testul 2
de S.T.    |    16 Mai 2018   •   10:22

SUBIECTE matematică EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. Elevii de clasa a IV-a susțin proba la matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

IATĂ SUBIECTELE la MATEMATICĂ, testul 2


Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor da proba la limba maternă joi.

SUBIECTE matematică EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. Elevii claselor a VI-a vor susţine evaluarea competenţelor fundamentale dobândite în ciclul inferior al gimnaziului (V-VI) în zilele de 23 mai (limbă şi comunicare) şi 24 mai (matematică şi ştiinţele naturii).

Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

SUBIECTE matematică EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test administrat la EN IV şi EN VI.

SUBIECTE matematică EVALUARE NAȚIONALĂ clasa a IV-a. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ în termen de cel mult şapte zile.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close