Antena 3 CNN Actualitate Educație Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a VIII-a

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a VIII-a

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a VIII-a
12 Mar 2019   •   12:52

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică Simularea examenelor de Evaluare Națională a continuat marți, de la ora 9:00, cu testarea elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a la Matematică. Subiectele de simulare sunt concepute de Ministerul Educației, sunt aceleași pentru toate școlile și pot să fie rezolvate în 2 ore.

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică Elevii de clasa a VII-a au aflat că vor susține simulare abia în urmă cu o lună. Tot atunci, din documentele de simulare trimise de Minister către partenerii săi instituționali de dialog social a aflat și publicul că, la Matematică, Ministerul Educației vrea să introducă teste grile: “În vederea pilotării unei noi structuri posibile a subiectelor pentru Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a din anul școlar 2019-2020, variantele de subiecte pentru Simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VII-a în anul școlar 2018 – 2019 la Matematică vor conține, în proporție de minimum 30%, itemi obiectivi”, se arată în ordinul privind organizarea simulărilor anul acesta.

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică La simularea examenelor de Evaluare Națională sunt așteptați cei aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele a VII-a – a VIII-a la începutul anului școlar 2018-2019.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close