Antena 3 CNN Actualitate Educație Ultimul examen înainte de sfârșitul anului școlar

Ultimul examen înainte de sfârșitul anului școlar

Peste 3000 de elevi din toată țara și-au testat cunoștințele de cultură generală la Concursul Național Interdisciplinar "Aristotel", organizat de Fundația Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Ultimul examen înainte de sfârșitul anului școlar
02 Iun 2020   •   18:24

A fost ultimul examen pentru elevi, înainte de terminarea anului școlar, însă miza a fost una diferită! ”Aristotel” este singura competiție care are ca scop încurajarea creativității și a gândirii logice în rândul elevilor din învățământul primar și gimnazial, iar cei mai buni dintre ei vor primi și premii.

Dintre toate concursurile la care școala noastră a participat, și nu sunt puține, sunt destul de multe, din punctul meu de vedere, al cadrelor didactice și al Copiilor, Concursul Aristotel este singurul care respectă programa școlară, ceea ce este foarte important. Important pentru acest concurs este că e interdisciplinar și lucrează cu gândirea logică a copilului”, a declarat Adriana Nicolae, Director Adjunct Școala Gimnazială ”Herăstrău”, București

Fiind o competiție multidisciplinară, concursul ”ARISTOTEL” le permite copiilor libertatea de a se exprima într-un mod cât mai creativ. Acest lucru le place foarte mult și sunt bucuroși să participe la un astfel de examen.

Elevii mai au la dispoziție doar 10 zile pentru a susține Concursul ”Aristotel”. Acesta se desfășoară online, pe platforma disponibilă pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Concursul se va încheia pe 12 iunie.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close