Antena 3 CNN Actualitate Educație Un elev a fost pocnit de o profesoară chiar de Ziua Educației

Un elev a fost pocnit de o profesoară chiar de Ziua Educației

Un elev a fost pocnit de o profesoară chiar de Ziua Educației
06 Oct 2017   •   16:09

O profesoară de matematică de la şcoala Lipia, comuna buzoiană Merei, care a lovit un elev chiar de Ziua Educaţiei, va fi cercetată disciplinar, a anunţat vineri conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău.

Pe numele profesoarei, Poliţia a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

"Un inspector din cadrul ISJ Buzău a mers vineri la şcoala din Lipia pentru a se interesa de acest caz, doamna profesoară a recunoscut că i-a dat două palme elevului, motiv pentru care ar putea fi sancţionată de Comisia de Disciplină a şcolii. Conform Legii educaţiei, sancţiunea porneşte de la un simplu avertisment şi poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă", a declarat, pentru Agerpres, şeful IŞJ Buzău, Florina Stoian.

Potrivit sursei citate, poliţia a deschis la rândul său o anchetă în acest caz.

"Ancheta Poliţiei este foarte importantă, căci elevul a stat la şcoală încă două ore şi a făcut fotografii cu colegii de Ziua educaţiei, iar după ce s-a dus acasă familia a chemat Ambulanţa şi a fost dus la spital", a mai declarat sursa citată.

La rândul său, Laura Minea, de la Biroul de presă al IPJ Buzău, a precizat, pentru Agerpres, că în urma sesizării primite din partea familiei elevului, s-a întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă, iar poliţiştii cercetează toate aspectele de ordin penal.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: profesoara elev
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close