Antena 3 CNN Actualitate Educație Viitorul nu sună prea bine în educație

Viitorul nu sună prea bine în educație

Ținând cont de modul abrupt în care învățământul a trecut de la educația clasică la educația online, procentul profesorilor care s-au putut adapta noilor condiții de predare a fost unul destul de mic, aproape stânjenitor. Și nici viitorul nu sună prea bine în educație!

Viitorul nu sună prea bine în educație
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2020   •   16:50

Cu toate acestea, profesorii au la dispoziție o serie de oportunități pentru creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Printre acestea se numără și webinarele gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin intermediul platformei WebDidactica.

Profesorii se pot înscrie, până pe 22 august, la aceste webinare. Aceștia vor avea acces la o serie de soluții și resurse pentru realizarea activităților didactice în mediul online, precum și la cele mai bune modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close