Antena 3 Actualitate Educație Violeta Varga, inspector școlar la ISJ Arad: „Trăiesc din munca de profesor. Pozele de pe Facebook nu mi se par exagerate”

Violeta Varga, inspector școlar la ISJ Arad: „Trăiesc din munca de profesor. Pozele de pe Facebook nu mi se par exagerate”

de S.T.    |    26 Sep 2017   •   14:15
Violeta Varga, inspector școlar la ISJ Arad: „Trăiesc din munca de profesor. Pozele de pe Facebook nu mi se par exagerate”

Noul inspector de la ISJ Arad, Violeta Varga, a cărei numire în funcție a dat naștere unei adevărate controverse, susține că se simte hărțuită de media.

„CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactică este următoarea: sunt învățător la bază, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educație incluzivă, iar în urmă cu doi ani am fost numită director adjunct la Educație incluzivă Arad. Da, o să pun CV-ul meu, o să pun CV-ul meu. Nu l-am făcut public pentru că eu nu sunt o persoană publică. Eu sunt un biet om care trăiesc din munca de profesor (izbucnește în plâns). Și pur și simplu sunt hărțuită”, a declarat Violeta Varga pentru pressone.ro.

„Pozele erau anterior de a fi numită ca inspector. Pur și simplu e viața mea privată. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?”, a mai declarat ea.

Conform fișei postului, Violeta Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri.

Tot ea se ocupă şi de coordonarea activităţii directorilor de la palatele şi cluburile copiilor. Noul inspector, cu activitate foarte bogată pe facebook, este iubita fratelui prefectului de Arad.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close