Antena 3 CNN Actualitate Educație Webinare gratuite care îi învață pe profesori să predea online

Webinare gratuite care îi învață pe profesori să predea online

Criza pe care o traversăm a arătat neadaptarea la realitate a sistemului de educație. La nivelul școlilor practicile de organizare au fost foarte diferite, în contextul în care s-a simțit lipsa unui mesaj din partea Guvernului, care să traseze linii foarte clare de activitate.

Webinare gratuite care îi învață pe profesori să predea online
04 Iun 2020   •   17:42

În procesul de organizare a contat foarte mult leadership-ul de la nivelul școlii, dar și colaborarea între profesori. Numărul comunităților de profesori care au colaborat constructiv pentru a învăța și pentru a pune în funcțiune un program coerent este mai degrabă mic.

Pentru a veni în sprijinul lor, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza mai multe webinare care sunt un suport real în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

La prima serie de webinare s-au înscris deja peste 700 de profesori din întreaga țară, interesați de temele propuse. Aceștia vor învăța diverse tehnici de comunicare online, mangementul timpului în educația digitală și cum să motivezi și să responsabilizezi elevul în învățarea digital, dar și despre psihopedagogie în educația virtuală.

Webinarele sunt organizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer Internațional, în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI” și vor începe pe 9 iunie.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close