Antena 3 CNN Actualitate El este atacatorul care l-a înjunghiat, ieri, pe patronul unui club cunoscut din Dorobanți | Ce a făcut înainte de atac

El este atacatorul care l-a înjunghiat, ieri, pe patronul unui club cunoscut din Dorobanți | Ce a făcut înainte de atac

Antena 3 CNN a obținut noi imagini cu atacatorul patronului clubului exclusivist din Dorobanți.

El este atacatorul care l-a înjunghiat, ieri, pe patronul unui club cunoscut din Dorobanți | Ce a făcut înainte de atac
de Ana Ciuvică    |    21 Apr 2023   •   12:51

În ciuda faptului că, în imagini, fața bărbatului poate fi văzută destul de clar, polițiștii nu au reușit să îl identifice și să îl rețină pe bărbat până la această oră.

Se știe însă că ieri, înainte de atac, bărbatul a vorbit cu angajații cafenelei în limba engleză, însă nu se știe dacă acesta este român sau are o altă naționalitate.

Atacul ar fi fost premeditat și a avut loc la cafeneaua plină cu clienții. Individul l-a așteptat pe patronul localului iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum agresorul, care stă la o masă, se ridică brusc și aleargă în urma afaceristului, după care recurge la gestul extrem.

Martorii susțin că nu ar fi avut loc nicio discuție sau vreun incident înaintea atacului între agresor și victimă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul, care ar fi venit și cu o zi în urmă la cafeneaua din Dorobanți, s-a așezat la masă. A așteptat mai bine de o oră pentru ca unul dintre patroni să iasă din cafenea. În momentul în care acesta a ieșit, individul s-a ridicat de la masă, l-a urmărit câțiva metri, după care l-a atacat cu un cuțit.

Citește și: Patronul unui club exclusivist din Dorobanți, înjunghiat în fața clienților | Filmul atacului

Potrivit acționarilor, agresorul patronului a filat zona cafenelei cu câteva zile înainte. Mascat cu o pălărie și cu ochelari de soare, să fie cât mai greu de recunoscut, acesta a urmărit fiecare mișcare, iar în cele din urmă și-a pus planul în aplicare.

Imediat după incident, atacatorul s-a făcut nevăzut.

Între timp, victima de 36 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii susțin că este în afara oricărui pericol.

 

×
Subiecte în articol: Dorobanţi
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close