Antena 3 CNN Actualitate Patronul unui club exclusivist din Dorobanți, înjunghiat în fața clienților | Filmul atacului

Patronul unui club exclusivist din Dorobanți, înjunghiat în fața clienților | Filmul atacului

Polițiștii nu l-au găsit încă pe atacatorul patronului unui local de lux din Dorobanți.

Patronul unui club exclusivist din Dorobanți, înjunghiat în fața clienților | Filmul atacului
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   07:42

Omul a fost înjunghiat în prima zi, chiar pe terasa cafenelei. Agresorul și ar fi premeditat fapta. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce își aștepta victima, unul dintre oamenii de afaceri de succes din România, acționar la cele mai exclusiviste cluburi și restaurante din țară.

Individul periculos care l-a înjunghiat pe patronul localului de lux din Dorobanți a reușit să fugă, este încă în libertate, iar poliția îl caută.

Atacul ar fi fost premeditat și a avut loc la cafeneaua plină cu clienții. Individul l-a așteptat pe patronul localului iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum agresorul, care stă la o masă, se ridică brusc și aleargă în urma afaceristului, după care recurge la gestul extrem.

Martorii susțin că nu ar fi avut loc nicio discuție sau vreun incident înaintea atacului între agresor și victimă.

Bărbatul, care ar fi venit și cu o zi în urmă la cafeneaua din Dorobanți, s-a așezat la masă. A așteptat mai bine de o oră pentru ca unul dintre patroni să iasă din cafenea. În momentul în care acesta a ieșit, individul s-a ridicat de la masă, l-a urmărit câțiva metri, după care l-a atacat cu un cuțit.

Potrivit acționarilor, agresorul patronului a filat zona cafenelei cu câteva zile înainte. Mascat cu o pălărie și cu ochelari de soare, să fie cât mai greu de recunoscut, acesta a urmărit fiecare mișcare, iar în cele din urmă și-a pus planul în aplicare.

Imediat după incident, atacatorul s-a făcut nevăzut.

Între timp, victima de 36 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii susțin că este în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: Dorobanţi afacerist
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close