Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea face dezvăluiri șocante din interiorul sistemului

Elena Udrea face dezvăluiri șocante din interiorul sistemului

Elena Udrea face dezvăluiri șocante din interiorul sistemului
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Udrea
de S.T.    |    19 Oct 2017   •   22:14

Elena Udrea a dezvăluit cum s-a pus la cale condamnarea lui Dan Voiculescu și tentativa de închidere a postului Antena 3.

„La momentul în care se apropia judecarea dosarului lui Dan Voiculescu l-am auzit pe domnul Coldea spunând despre dosarul Telepatia că va intra judecătoarea Camelia Bogdan și că în trei zile va da zece ani închisoare cu executare, lucru întâmplat ulterior”, a spus fostul ministru, joi, într-un interviu pentru Antena 3.

Elena Udrea a precizat că relația dintre Antena 3 și Traian Băsescu era tensionată de ani de zile, dar la un moment dat Antena 3 a deranjat sistemul și de aceea s-a pus în mișcare acest plan împotriva postului de televiziune și împotriva lui Dan Voiculescu.

„În afară de disputele de la televizor și de atacurile verbale nu i s-a întâmplat vreun abuz domnului Dan Voiculescu. S-a intrat într-o campanie electorală în care Antena 3 a fost o voce puternică împotriva lui Traian Băsescu, dar nu i s-a întâmplat nimic lui Dan Voiculescu și nici Antenei 3. A început povestea când sistemul a avut interes să atace Antena 3. Avem declarația domnului Andronic cum că în noaptea alegerilor din 2009 s-a vorbit despre Realitatea, cu care domnul președinte s-a luptat. Existau aceste nemulțumiri pe care sistemul le avea cu televiziunile”, a spus Elena Udrea.

„Concluzia mea a fost că atunci când sistemul s-a simțit lezat, când era sfârșitul mandatelor lui Traian Băsescu, sistemul a decis că anumite canale media trebuie anulate”, a adăugat ea.

„Nu știu cum s-a ajuns la doamna Camelia Bogdan. Ulterior s-a văzut că au fost multe alte situații în care activitatea dânsei a fost pusă sub semnul întrebării. Nu știu cum a ajuns la dânsa, dar despre ea a fost vorba. S-a spus un nume și pedeapsa, care cred că a fost maximă la momentul acela”, a precizat ea.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a vorbit în faţa comisiei SRI despre întâlnirile la care participau oameni din Serviciu, Justiţie şi mediul politic şi cum se punea la cale anchetarea baronilor PSD.

Elena Udrea susține că s-au făcut dosare la comandă. „Au fost oameni care au fost ținte ale planului de destabilizare a forței PSD”, a spus ea.

„Liderii PSD de la vremea aceea, domnul Geoană, domnul Ponta, Rus, Sârbu erau nelipsiți de la adunările sistemului la care participau liderii SRI. Nu aveau cum să nu știe că există un plan de atacare a acestor baroni locali. Cred că unora le-a convenit și au rezolvat o problemă de imagine cu mâna sistemului. Le-am spus celor din comisie să-i întrebe pe care care jucau tenis cu capii sistemului dacă știau de planul acesta de a se face dosare unor baroni locali pentru a slăbi forța PSD(...) Cel care conducea la momentul acela acest sistem era Florian Coldea”.

Întrebată dacă Florian Coldea mai are putere, Elena Udrea a răspuns: „cred că da, dacă mă uit la unele soluții care se dau în justiție”.

„Încă mai există o putere a sistemului de obține execuția unor oameni atunci când vrea lucrul acesta, folosind justiția. N-aș putea să spun că cel care coordonează justiția acum e Florian Coldea, s-au putea să fie cei care au rămas din echipa lui”, a opinat fostul ministru.

Citiți și:

Elena Udrea, după audierea la comisia SRI: „Am dat nume de persoane care îmi spuneau să mă potolesc că o să sfârşesc rău”

Udrea: „Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor politici”-VIDEO

Claudiu Manda: „Udrea a spus că Laura Codruța Kovesi era foarte utilă la alegerile din 2009”-VIDEO

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close