Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea cere încetarea procesului din dosarul Hidroelectrica, în care este acuzată că a primit o geantă cu 3,8 milioane de dolari

Elena Udrea cere încetarea procesului din dosarul Hidroelectrica, în care este acuzată că a primit o geantă cu 3,8 milioane de dolari

Elena Udrea le-a cerut astăzi judecătorilor încetarea procesului penal în dosarul Hidroelectrica în care este acuzată că a primit o geantă în care se aflau 3,8 milioane de dolari. Avocatul Elenei Udrea spune că procesul trebuie să înceteze pentru că faptele s-au prescris din 2018, potrivit deciziei CCR.

Elena Udrea cere încetarea procesului din dosarul Hidroelectrica, în care este acuzată că a primit o geantă cu 3,8 milioane de dolari
Sursa foto: Antena 3
de Corina Matlinschi    |    06 Iun 2022   •   16:40

Elena Udrea a fost prezentă prin videoconferință din Bulgaria. A fost citată în Blagoevgrad, acolo unde se află în arest.

Elena Udrea a fost întrebată de judecători ce își dorește în acest proces și a răspuns că este de acord cu avocatul ei și că își dorește ca de această dată judecătorii să ia în calcul o decizie a CCR.

Dacă cei de la Curtea de Apel București nu vor fi de acord cu încetarea procesului penal, atunci Elena Udrea a spus că va dori să dea o declarație.

A fost dată o amânare în procesul Hidroelectrica. Judecătorii de la Curtea de Apel București au spus că mai așteaptă două săptămâni până la decizia CCR, înainte de a lua o decizie în dosarul Hidroelectrica.

Citește și: Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close