Antena 3 CNN Actualitate Eleva de la Bolintineanu, eliminată din examen pentru că îşi uitase căştile în buzunar: Sper la suspendarea deciziei şi să pot da Bac-ul în toamnă

Eleva de la Bolintineanu, eliminată din examen pentru că îşi uitase căştile în buzunar: Sper la suspendarea deciziei şi să pot da Bac-ul în toamnă

08 Iul 2013   •   22:25

Eleva din Bucureşti, eliminată din examenul de bacalaureat după primă probă scrisă, de la Limba şi Literatura română, a afirmat în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, că speră la suspendarea deciziei pentru a-i fi permisă participarea la examenul de bacalaureat din toamna acestui an.

Georgeta Catană, absolventă a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, a fost percheziţionată după susţinerea examenului la limba şi literatura română, poliţiştii găsind în buzunarul fetei o pereche de căşti. Deşi acestea nu erau conectate la niciun aparat, ele au reprezentat pentru oamenii legii o dovadă a tentativei de fraudă.

Sinteza Zilei: Copiii de 10 ai României: "A fi cel mai bun a venit ca o normalitate"

Fata a spus la "Sinteza Zilei" că îşi doreşte enorm să îşi dea examenul de bacalaureat pentru a putea să se înscrie la Facultatea de Farmacie şi să devină farmacistă, ca mama ei.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei examen de bacalaureat
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close